• دفتر تهران: خیابان دکتر شریعتی پایین تر از پل صدر نبش بن‌بست الهیه پلاک ۱۶۸۰ طبقه هفتم شمالی
  • کارخانه: شهرک صنعتی نکا - فاز 2
  • دفتر ساری: میدان ساری کنار - جنب کوچه نوذری
  • 09129629521
  • 09112908255
  • 01134390000

نمای کامپوزیت پنل آلومینیومی ؛ همه آنچه باید بدانید

نمای کامپوزیت پنل آلومینیومی ؛ همه آنچه باید بدانید

همه چیز درباره نمای کامپوزیت پنل ساختمان

نمای کامپوزیت پنل های آلومینیومی یک پوشش جدید است که برای پوشش داخلی و بیرونی ساختمان، تابلوها، آشپزخانه و بسیاری موارد دیگر استفاده می‌شود. اما همه نمی‌دانند که از چه چیزی تشکیل شده است و یا کاربرد عمده آن‌ کجاست. ورق های کامپوزیتی در طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها و بافت ها مانند چوب، سنگ، ماسه، سه بعدی و غیره ساخته می‌شوند. این ورق های کامپوزیتی نما را می‌توان خم کرد، تا کرد و به شکل هایی تبدیل کرد که با هیچ ماده دیگری نمی‌توان به آن دست یافت. از این رو پنل های کامپوزیت آلومینیومی نمای انعطاف‌پذیر با آزادی عمل بیشتری را ایجاد می‌کنند.

کامپوزیت پنل آلومینیومی چیست؟

نمای کامپوزیت پنل آلومینیومی ؛ همه آنچه باید بدانید

هسته این ساندویچ پنل کامپوزیتی، یک ورق پلیمری است که بین دو ورقه نازک آلومینیومی قرار گرفته است. آلومینیوم نقطه ذوب پایینی دارد که باعث اشتعال می‌شود. ورق های کامپوزیتی با هسته پلیمری با احتمال حداقل 30 درصد در معرض خطر گسترش آتش در پنل ها هستند. خطرناک ترین محصولات کامپوزیت پنل‌ های آلومینیومی در نمای ساختمان آنهایی هستند که هسته پلیمری آنها صرفا از پلی اتیلن ساخته شده است. کامپوزیت پنل های آلومینیومی یک پوشش ابتکاری جدید برای نمای بیرونی ساختمان ها و طراحی داخلی آن‌ها است. این ورق های کامپوزیتی با نام “ساندویچ پانل” نیز شناخته می‌شوند. آن‌ها از دو لایه فویل آلومینیومی ساخته شده‌اند که قبل از ذوب شدن در حرارت و فشار بالا بین دو پلی اتیلن با چگالی کم (LDPE) قرار گرفته‌اند.

قابلیت تغییر پنل کامپوزیت آلومینیومی، مزیتی برای ایجاد نماهای مبتکرانه و جدید به آن می‌دهد. همچنین آن را به یک ماده عالی برای ترکیب با مواد دیگر برای ایجاد ویژگی های منحصر به فرد برای قیمت ارزان تر تبدیل می‌کند. 

کاربرد کامپوزیت پنل در نمای ساختمان و صنایع مختلف

کاربرد ورق کامپوزیت پنل

پنل های نمای کامپوزیت آلومینیوم به طور گسترده در صنایع مختلفی استفاده می‌شوند، از جمله:

معماری و ساختمان : این پنل های کامپوزیتی به دلیل دوام نسبتا مناسب، وزن سبک و نگهداری کم معمولاً در نمای ساختمان های مسکونی، پارتیشن ها، دیوار پوش ها و پوشش‌های سقف استفاده می‌شوند. به عنوان مثال می‌توان به برج خلیفه در دبی، مرکز تجارت جهانی وان در نیویورک و برج های پتروناس در کوالالامپور اشاره کرد.

تابلوها و تبلیغات : پنل کامپوزیتی های آلومینیومی یک نمای چند منظوره هستند. به دلیل وزن سبک و دوام، یک ماده ایده‌آل برای ساخت تابلوهای تبلیغاتی، نمایشگاهی و تابلوهای نورانی است.

حمل و نقل : پنل های کامپوزیت آلومینیومی معمولاً در صنعت حمل و نقل برای ساخت قطار، اتوبوس و فضای داخلی هواپیماها استفاده می‌شود.

 

سایر کاربردهای ورق کامپوزیتی نما

کامپوزیت پنل نما

صنعت خرده فروشی: پنل های آلومینیومی در صنعت خرده فروشی برای ایجاد نمای مدرن و شیک برای فضای داخلی فروشگاه استفاده می‌شود. به عنوان مثال می‌توان به وسایل فروشگاهی، قفسه ها و پارتیشن ها اشاره کرد.

کابینت آشپزخانه و حمام : کامپوزیت پنل به دلیل مقاومت در برابر رطوبت، لک و مواد شیمیایی، انتخاب مناسبی برای کابینت آشپزخانه و حمام است. علاوه بر ایجاد نمای زیبا، تمیز کردن و نگهداری آن آسان است. البته باید آن را در برابر رطوبت عایق کرد. زیرا کامپوزیت پنل ها به خودی خود نمای ضد آب نیستند.

کاربردهای صنعتی : انواع ورق های کامپوزیتی به دلیل مقاومت در دماهای بالا و در برابر مواد شیمیایی در کاربردهای مختلف صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عنوان مثال می‌توان به تابلوهای کنترل، محفظه‌های الکتریکی و پوشش ماشین آلات اشاره کرد.

هنر و طراحی : ساندویچ پنل های کامپوزیتی اغلب در پروژه های هنری و طراحی به دلیل قابلیت شکل‌دهی، سوراخ کاری و چاپ استفاده می‌شود. به عنوان مثال نقاشی های دیواری، مجسمه ها و …

ورق های کامپوزیتی نسوز دارای مزایای مهمی از جمله وزن سبک، دوام و نصب آسان و گزینه‌ای محبوب برای طراحی نمای ساختمان ها می‌باشند.

معایب نمای کامپوزیت پنل

معایب نمای کامپوزیت پنل آلومینیومی

نمای کامپوزیت پنل آلومینیومی چه معایبی دارد؟

 

  • پنل های کامپوزیت نما باید ضد آب باشند. در غیر این صورت، آب می‌تواند در هنگام بارندگی وارد پانل شود و رنگ داخلی کامپوزیت را خراب کند.
  • این نماهای آلومینیومی در هنگام وقوع طوفان دچار آسیب و تغییر شکل می‌شوند.
  • در برابر اشعه ماوراء بنفش مقاومت کمی دارند. در نتیجه، رنگ پنل ها می‌تواند با گذشت زمان محو شود. همچنین ممکن است درخشندگی اولیه خود را از دست بدهند و نیاز به رنگ آمیزی داشته باشند.
  • قیمت خرید و اجرای ورق های کامپوزیت پنل در نمای ساختمان گران‌تر از سایر روش‌های نمای ساختمان‌ها – مانند پوشش سنگ، آجر، چوب و شیشه است.
  • اجرای نمای خشک با پنل های کامپوزیتی نیاز به ابزار و دانش تخصصی دارد. بنابراین نصب صحیح آن می‌تواند چالش برانگیز باشد.

مزایای نمای ساختمان با کامپوزیت پانل

مزایا و معایب کامپوزیت پنل نما

مزایای کامپوزیت پنل نما چیست؟

 

  • پنل های کامپوزیت آلومینیوم سبک وزن و سفت هستند و به راحتی جابه جا می‌شوند. این کار هزینه های حمل و نقل و اجرا را به حداقل می‌رساند.
  • پنل های پوشش آلومینیومی را می‌توان با ظاهری مشابه چوب و سنگ طبیعی در نمای ساختمان‌ها به کار برد.
  • مقاومت آن در برابر زلزله مزیت اصلی خرید کامپوزیت پنل ها در مقایسه با اغلب پوشش‌های نمای ساختمان‌ها است.
  • ورق کامپوزیت آلومینیومی در ترکیب با پنل های چوبی، نمای مقاومی در برابر موریانه‌ها است.
  • عایق حرارتی مناسبی هستند و به صرفه جویی در مصرف انرژی – با عایق بندی فضای داخلی از دمای بیرون – کمک می‌کنند.
  • با رنگ بندی بالا قابلیت طراحی برای نمای مدرن و سه بعدی (نمای 3D) برای پوشش ساختمان ها را دارند.
  • ورق های کامپوزیت پنل انعطاف پذیری بالایی دارند. آن‌ها را می‌توان به راحتی شکل و برش داد تا تقریبا در هر نمایی قابل نصب باشند.

انواع کامپوزیت پنل آلومینیومی

کامپوزیت پنل آلومینیوم (ACP) یک ماده همه کاره است و کاربردهای مختلفی دارد. در نمای ساختمان‌های مسکونی، دکوراسیون داخلی، تابلوسازی و صنایع تبلیغاتی استفاده می‌شود. انواع مختلفی از ACP در بازار موجود است که هر کدام دارای خواص، مزایا و معایب منحصر به فردی هستند.

کامپوزیت پانل آلومینیومی با هسته پلی اتیلن (PE)

این متداول ترین نوع کامپوزیت آلومینیوم است. سبک وزن، بادوام و ساخت آن آسان است. هسته این پانل‌ها از یک ماده پلی اتیلنی با چگالی کم ساخته شده است که خاصیت عایق و ضد صدا را با هم داراست. از پنل های با هسته پلی اتیلن بیشتر در نمای داخلی پوشش ساختمان‌ها استفاده می‌شود.

کامپوزیت پنل ضد حریق

این نوع کامپوزیت پنل ها با رعایت استانداردهای ایمنی و ضد شعله طراحی شده‌اند. از یک ماده اصلی مقاوم و ضد آتش ساخته شده است که آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای ساختمان های بلند، فرودگاه‌ها و سایر مکان‌های عمومی تبدیل می‌کند.

پنل کامپوزیت آلومینیومی نانو

ورق کامپوزیت نانو در نما

این نوع پانل از یک ماده خاص مانند نانو هسته ساخته شده است. نمای کامپوزیت پنلی شامل لایه‌ای در مقیاس نانومتری از مواد ضد باکتری و خود تمیز شونده می‌باشد. در ساختمان هایی استفاده می‌شود که رعایت بهداشت در آن‌ها ضروری است.

کامپوزیت پنل آلومینیومی با براش

پوشش پنل کامپوزیت نمای ساختمان

این نوع کامپوزیت پنل دارای یک نمای براش شده است که ظاهری بافت دار به آن می‌دهد. برای دکوراسیون داخلی و ورق کامپوزیت برای تابلوهای راهنما استفاده می‌شود.

ورق کامپوزیت آینه ای

کامپوزیت پنل آینه ای نما

این نمای کامپوزیتی آلومینیومی دارای سطح بازتابنده‌ای شبیه به آینه است. در دکوراسیون داخلی، دیوارپوش‌های بیرونی نما و تابلوسازی به کار برده می‌شود.

کامپوزیت نمای طرح چوب

پنل کامپوزیت آلومینیومی طرح چوب نما

این نوع کامپوزیت پنل آلومینیومی دارای بافت چوبی است که به نمای ساختمان ظاهری شبیه به چوب طبیعی می‌دهد. در دکوراسیون و پوشش نمای داخلی و بیرونی، روکش دیوار و تابلوسازی استفاده می‌شود.

نمای کامپوزیت پنل نوع اچ پی ال (HPL) – لمینت فشار بالا

ورق لمینت کامپوزیت پانل نما

پانل های کامپوزیتی HPL از چندین لایه تشکیل شده‌اند که تحت فشار بسیار بالا فشرده (لمینیت) می‌شوند و بین دو ورق آلومینیومی قرار گرفته است. این یک پوشش بسیار متراکم، سخت و نگهدارنده برای نمای ساختمان می‌سازد.

به طور کلی، انتخاب نوع نمای پنل های کامپوزیتی آلومینیومی اغلب به نوع پروژه و محیطی که در آن استفاده خواهد شد، بستگی دارد.

طریقه نصب پنل های کامپوزیتی بر دیوار ناهموار

اگرچه اغلب پوشش های دیوار خانه‌‌ها مطابق با استانداردهای سازمان نظام مهندسی و … ساخته شده اند؛ اما برخی از خانه‌ها هم هستند که فاقد صلاحیت پوشش مناسب برای نصب پانل های کامپوزیتی نما هستند. در این صورت نصب این پانل های آلومینیومی نتایج خوبی نخواهد داشت. بنابراین لازم است که دیوارها قبل از نصب پوشش کامپوزیتی ابتدا پردازش شوند.

اگر دیوار به اندازه کافی صاف نیست، باید عملیات اولیه را بر سطح دیوار انجام دهید  برای دیوارهای ناهموار یا غیر باربر، دیوارپوش‌های فلزی می‌تواند بر روی یک قاب خود نگهدار ثابت شود. قاب های فلزی را جاسازی و از نصب نمای خشک به روش هنگ (آویزان) استفاده کنید.

نحوه نصب کامپوزیت پنل های آلومینیومی

در حالت کلی نصب پنل های نمای کامپوزیت به 7 روش اجرا می‌شوند.

نصب و اجرای نمای کامپوزیتی

1. نصب کامپوزیت پنل به روش جوشکاری

رایج ترین روش نصب نمای ساندویچ پنل کامپوزیتی جوشکاری است. اغلب متخصصان از جوشکاری با هوای گرم (در این روش دما به 260-280 درجه سانتیگراد می‌رسد.) و لحیم کاری (سیم مخصوصی که در حین جوشکاری به عنوان ماده اتصال دهنده عمل می‌کند) استفاده می‌کنند. مزایای نصب نمای کامپوزیت پنل به روش جوشکاری ایجاد نقاط اتصال قوی است – اما فقط در صورتی که جوشکاری مطابق با تمام قوانین انجام شود. سطوحی که قرار است جوش داده شوند باید تمیز و بدون روغن باشند. لحیم کاری نیز باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد.

2. اجرای پوشش کامپوزیت پنل با چسب

نصب پانل های آلومینیومی کامپوزیتی با چسب فلزی یا چسب های بسیار قوی نیز امروزه تقاضای زیادی دارد. هنگام چسباندن یک کامپوزیت با ماده دیگر، کارشناسان توصیه می‌کنند از چسب های قوی الاستیکی حاوی پلی اورتان استفاده کنید.

3. نصب کامپوزیت پنل با استفاده از میخ پرچ

نصب پروفیل های آلومینیومی با پرچ یک روش اجرای قوی و قابل اعتماد برای نمای ساختمان است. این نوع نصب در صورتی استفاده می‌شود که پنل دارای بار زیادی باشد. اگر پانل های تبلیغاتی در اتاق هایی با رطوبت بالا یا در فضای باز قرار گیرند؛ برای اتصال از پرچ های آلومینیومی یا فولادی استفاده می‌شود.

4. اجرای نمای کامپوزیت با پروفیل

نصب کامپوزیت پنل نما

یکی از مطمئن ترین روش ها برای نصب نمای پنل های کامپوزیتی پروفیل ها هستند. پروفیل های ساخته شده از پلاستیک یا آلومینیوم برای سازه های تبلیغاتی استفاده می‌شود که قرار است در فضای سرپوشیده استفاده شود. نصب در فضای باز تنها با استفاده از پروفیل های فلزی اجرا می‌شود.

5. اجرا و نصب با پیچ (روش فیکس)

اگرچه این روش نصب نما برای ساندویچ پنل های کامپوزیت آلومینیومی قابل اعتماد است؛ اما نیاز به یک نصاب یا متخصص با تجربه دارد. اجرای نما در فضای باز با پیچ های نما (واشر) بسته می‌شود – مهم است که پیچ‌ها را بیش از حد سفت نکنید. زیرا کامپوزیت پنل آلومینیومی می‌تواند در حین کار تغییر شکل دهد.

6. نصب مکانیکی ساندویچ پانل ها

این سیستم بست شامل استفاده از پیچ است. نصابان حرفه‌ای اغلب پیچ های فولادی ضد زنگ را ترجیح می‌دهند. اگر به دلایلی استفاده از این پیچ های ضد زنگ دشوار است، اتصالات با رنگ ضد خوردگی محافظت می‌شوند. یکی از قابل اطمینان ترین چفت و بست ها، پیچ های خودکار (پیچ مته‌ای) هستند.

7. روش هنگ یا آویزان (Hanging)

همان طور که از اسم آن پیداست پنل های کامپوزیتی به نمای زیرین خود متصل نیستند و روی فریم آویزان هستند. این روش نصب نما آسان است و زمان اجرای آن سریعتر است. مزیت دیگر آن است که پنل ها بر اثر تغییرات دما و آب و هوا – جهت انبساط/انقباض حرارتی – فضای کافی روی نمای ساختمان خواهند داشت.

قیمت نمای کامپوزیت پنل

خرید کامپوزیت پنل نما

جنس و ضخامت ورق‌های آلومینیومی از جمله مهمترین فاکتورها در برآورد قیمت کامپوزیت پنل نمای ساختمان‌ها است. کیفیت مواد استفاده شده در ساخت این ورق ها تاثیر بسزایی در قیمت دارد. 2 مورد اصلی هسته پلاستیکی و پوسته آلومینیومی مهم ترین آن‌ها است. تولیدکنندگان معتبر از هسته سفید نسوز برای ضد آتش کردن نمای کامپوزیت ها استفاده می‌کنند. اما بسیاری از شرکت ها اغلب به طور غیرقانونی از پلاستیک های سفید استفاده می‌کنند تا قیمت مشابهی را به ازای فروش مواد بی‌کیفیت دریافت کنند.

پوشش سطح ورق کامپوزیت پنل نیز می‌تواند قیمت نمای سازه را افزایش دهد. بسته به اینکه پوشش سطح ورق شما با پوشش PVDF، فیلم محافظ یا روکش غلتکی ساخته شده باشد؛ قیمت نمای کامپوزیتی می‌تواند افزایش یابد.

قیمت ورق های کامپوزیت آلومینیوم از هر متر مربع 490 هزار تومان شروع می‌شوند. هزینه اجرای نمای کامپوزیتی از متری 190 هزار تومان تا 280 هزار تومان متغیر می‌باشد. (قیمت ورق کامپوزیت پنل 1402)

بهترین جایگزین برای نمای کامپوزیت پنل ساختمان ها چیست؟

جایگزین کامپوزیت پنل نما

همان‌طور که در معایب کامپوزیت پنل نما ذکر کردیم: این محصولات به طور ذاتی ضد رطوبت و ضد آتش نیستد – هزینه بالایی دارند و حتی می‌توانند در برابر باد و طوفان و اشعه آفتاب تغییر شکل و رنگ دهند. پس اگر قصد خرید کامپوزیت پنل را – تنها صرف زیبایی و ظاهر متفاوت آن – دارید، پیشنهاد ما این است که نگاهی به بهترین جایگزین های نمای کامپوزیت پنل نیز بیندازید.

پوشش‌های نمای اریکا کوتینگ – با استفاده از روشی سریع و مدرن – انواع نمای سبک و ارزان را با استفاده از طرح سنگدانه و طرح آجر با رنگ‌بندی بالا و تنوع ظاهر عرضه می‌نماید. رزین های اکریلیک و پلی یورتان به عنوان تاپ کوت نهایی بر نمای دیوار و سقف شما ظاهری زیبا و منحصر به فرد ایجاد خواهد کرد. محصولات پوشش نمای ساختمان با برند اریکا سبک و مقاوم بوده قیمت آن 1/10 و سرعت اجرای آن تا 10 برابر سریعتر از سایر نماهای مشابه یا سنتی می‌باشد.

برای اطلاعات بیشتر و دریافت کاتالوگ پروژه‌های انجام شده با شماره‌های مشاوران اریکا کوتینگ تماس حاصل فرمایید:

4508793 – 0902

7874497 – 0935

9629521 – 0912

جایگزین نمای کامپوزیت پنل

سوالات متداول

بهترین جایگزین ها برای نمای کامپوزیت های آلومینیومی چیست؟

ساندویچ پنل های یو پی وی سی با هسته الاستومری – با نام اکوپنل و دارای ضخامت کمتر و عدم خوردگی و پوسیدگی با دوام 50 سال – HPL و انواع پوشش های نمای اریکا کوتینگ (شامل طرح سنگ و طرح آجر نما).

کامپوزیت پنل آلومینیومی چند سال دوام دارد؟

طول عمر ورق های کامپوزیت نما به عوامل مختلفی مانند کیفیت پنل ها، نصب، نگهداری و عوامل محیطی بستگی دارد. به طور کلی، ورق های کامپوزیتی برای نمای ساختمان اگر از کیفیت خوبی برخوردار باشند می‌توانند تقریبا 15 سال بدون هیچ گونه خرابی قابل توجهی دوام بیاورند – به شرطی که به درستی نصب و نگهداری شوند.

انواع کامپوزیت پنل های آلومینیومی چیست؟

در 2 نوع کلی وجود دارند: 1- کامپوزیت پنل نما با هسته پلی اتیلن: این پنل ها دارای هسته پلی اتیلن هستند که قیمت کمتری نسبت به پنل های هسته FR دارند. 2- نمای کامپوزیتی با هسته  FR (fire-resistant)  : دارای یک هسته مقاوم در برابر آتش هستند که ایمنی و امنیت بیشتری را فراهم می‌کند و قیمت بالاتری نیز دارند.

آیا می‌توان کامپوزیت پنل ها را روی نمای ساختمان رنگ‌آمیزی کرد؟

بله، می‌توان آنها را با رنگ پلی وینیلیدین فلوراید  (PVDF)، پلی استر یا رزین های فلوروپلیمر (FEVE) رنگ زد. آن‌ها را می‌توان با هر رنگی رنگ آمیزی و در طیف گسترده‌ای از رنگ‌های فلزی و غیر فلزی و با طرح‌های غیر فلزی – مانند سنگ مرمر یا چوب – تولید و شبیه سازی کرد.

چگونه بفهمم کدام ورق کامپوزیت پنل برای نمای داخلی است کدام برای نمای بیرونی؟

کامپوزیت پنل های آلومینیومی برای پوشش نمای داخلی معمولا از رزین پلی استر ساخته می‌شوند. در حالی که در طراحی ورق کامپوزیتی برای نمای بیرون ساختمان از رزین پلی وینیلیدن فلوراید؛  PVDF (polyvinylidene fluoride) استفاده می‌شود.

ضخامت ورق کامپوزیت آلومینیوم چند است؟

ورق های کامپوزیت نما در ضخامت های مختلف، از 3 میلی متر، 4 میلی متر تا پنل های 6 میلی‌متری عرضه می‌شوند. ضخامت کویل آلیاژ آلومینیوم و هسته ترموپلاستیک، ضخامت ورق ها را تعیین می‌کند.

تفاوت بین کامپوزیت پنل PE و PVDF چیست؟

رنگ پلی اتیلن برای دکوراسیون داخلی و تابلوهای تبلیغاتی مناسب است. پانل های پلی وینیلیدین فلوراید یا PVDF حاوی فلوروکربن هستند و نسبتاً ضخیم تر از پنل های کامپوزیت آلومینیومی نمای معمولی هستند. آن‌ها به دلیل مقاومت بیشتر در برابر محو شدن رنگ و هوازدگی بیشتر برای پوشش بیرونی نمای ساختمان مناسب می‌باشند.

چرا پوشش های نمای اریکا کوتینگ جایگزین بهتری برای کامپوزیت پنل ها هستند؟

طرح نمای اریکاکوتینگ پوششی بسیار سبک برای طبقات بسیار بالا، ضد اشعه یو پی، نمای ضد حریق ساختمانی، مقاوم در برابر نفوذ آب – عایق و بدون نیاز به درزگیری – قابل اجرا روی نماهای قدیمی، ضد زلزله، قیمت به مراتب ارزان تر و …. بوده بهترین جایگزین برای نماهای کامپوزیت پنل می‌باشند.

4508793 – 0902

7874497 – 0935

9629521 – 0912

عکس نمای کامپوزیت ساختمان

نمای کامپوزیت آلومینیوم
ورق کامپوزیت پنل نمای ساختمان

نمای پنل کامپوزیتی ساختمان

کامپوزیت پنل آتش نگیر
ساندویچ پانل کامپوزیت نما

نمای کامپوزیت ساختمان (مسکونی)

ورق کامپوزیت نما
نمای آلومینیوم کامپوزیت پنل

عکس نمای کامپوزیت پنل مسکونی

کامپوزیت پانل نمای سه بعدی
کامپوزیت آلومینیومی نما

ACP facade

اجرای کامپوزیت پنل نما
نصب کامپوزیت پنل

جایگزین نمای کامپوزیت پنل

ورق نمای کامپوزیت پنل
ACP facade

نصب نمای خشک کامپوزیت پنل 

نمای کامپوزیت پنل آلومینیومی ؛ همه آنچه باید بدانید
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.